Λίγα λόγια για το Εργαστήρι μας

laboratory

 

Το “εργαστήρι” μας δημιουργήθηκε από την ανάγκη μας για εμφανή αξιοπρέπεια!

Γι’ αυτό η στήριξη μας από τους συνανθρώπους μας θέλουμε να γίνεται μέσα από την επιλογή όμορφα φιλοτεχνημένων αντικειμένων που δημιουργούνται  από την εθελοντική μας ομάδα χειροτεχνίας, πλεξίματος, αγιογραφίας και αναπαλαίωσης.

Εμείς οι άνθρωποι της 4amea τυγχάνει να είμαστε λίγο “διαφορετικοί φύση και θέση”, συνεπώς ανέκαθεν αντιπαθούσαμε να ζητάμε δίχως να προσφέρουμε και να απαιτούμε γιατί απλά είμαστε “διαφορετικοί”.

Το “εργαστήρι” μας λειτουργεί στο χώρο της 4amea, και μπορείτε να δείτε δημιουργίες μας κατά την επίσκεψή σας. 

Μπορούμε να ετοιμάσουμε για εσάς  κατόπιν παραγγελίας χειροποίητα γούρια για τη νέα χρονιά, λαμπάδες για το Πάσχα, δώρα γάμων ή βαπτίσεων όπως και τα εταιρικά δώρα σας. 

Μία καινοτομία του εργαστηρίου μας είναι η κατασκευή χειροποίητων εικόνων από σκληρόδετα βιβλία με τον Άγιο που επιθυμείτε, ή με τη φωτογραφία αγαπημένου σας προσώπου, όπως επίσης και γυάλινα καντήλια που μέσα μπορούμε να βάλουμε εικόνα της αρεσκίας σας, ή ακόμα και φωτογραφία αγαπημένου προσώπου σας που έχει φύγει από τη ζωή.

Επίσης υπάρχει η δυνατότητα παραγγελίας αγιογραφημένης εικόνας, του Αγίου που επιθυμείτε.

Ευχαριστούμε όλους τους φίλους που μας έχουν δείξει την αγάπη και τη συμπαράστασή τους.

 

laboratory

 

Εάν επιθυμείτε να επισκεφθείτε το εργαστήρι μας, στείλτε μας email εδώ 

 

Δείτε τις Δημιουργίες μας

 

Άρθα για το Εργαστήρι μας

spiti kids 1 small

Υποστηρικτικό και Κοινωνικό Δίκτυο ΑμεΑ


Image

100% ιδιωτικοί πόροι

Η 4amea είναι ιδιωτική πρωτοβουλία του Τάσου Μητρόπουλου και της Νένας Χρονοπούλου. Πηγή ζωής της είναι το εργαστήρι της και η αγάπη του κόσμου.

Δεν υπάρχουν προγράμματα ΕΣΠΑ και κρατική επιχορήγηση.

Επικοινωνία

Προσφορά Αγάπης

Όποια φίλη ή φίλος, θέλει να προσφέρει οικονομική βοήθεια για την επίτευξη του σκοπού και των δράσεων μας, μπορεί να καταθέσει στον παρακάτω λογαριασμό όποιο ποσό μπορεί να διαθέσει.

GR6001602650000000085195476 Attica Bank